hämeenmaalämmitysöljy.fi

Oikeudellinen tiedote koskien Osuuskauppa Hämeenmaa:n Lämmitysöljymyynti-sivuja

Verkkosivut ovat kokonaisuudessaan Osuuskauppa Hämeenmaa:n omaisuutta. Kaikki sivustolta löytyvän materiaalin kopiointi, käyttö, uudelleen tuottaminen ja eteenpäin luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman erillistä ja etukäteen saatua kirjallista lupaa Osuuskauppa Hämeenmaa:lta.

Osuuskauppa Hämeenmaa varaa itselleen oikeuden lakkauttaa sivustonsa, muuttaa palveluvalikoimaa tai sivustoaan ja sitä koskevia ehtoja siitä erikseen ilmoittamatta.

Sivusto on tuotettu palvelemaan Osuuskauppa Hämeenmaa:n asiakkaita informatiivisessa mielessä, eikä Osuuskauppa Hämeenmaa vastaa sivuilta löytyvän tiedon tai palveluiden käytöstä syntyneistä vahingoista.

Osuuskauppa Hämeenmaa luovuttaa sivustonsa sisällön asiakkaittensa käytettäväksi sellaisena kuin se on, eikä vastaa sivustossa olevan tiedon paikkaansa pitävyydestä ja sivuilta löytyvien linkkien sisältämästä materiaalista.

Osuuskauppa Hämeenmaa käsittelee henkilötietoja Suomen henkilötietolain mukaisesti, eikä kerää tämän sivuston kautta saamiaan henkilötietoja rekisteriin, eikä luovuta niitä myöskään kolmannelle taholle. Käyttämämme tietoverkko ja laiteistomme ovat asianmukaisesti suojattuja.

Yhteystiedot

Lämmitysöljymyynnin maksuton palvelunumero: 0800 - 121 316 

Palvelemme arkisin klo 8-16.

Sähköpostiosoite: tilaus@hameenmaalammitysoljy.fi

 

Copyright © Osuuskauppa Hämeenmaa | Oikeudellinen tiedote | Toteutus Galaxo Oy