Osuuskauppa Hämeenmaan lämmitysöljypalvelu

Nyt voit tehdä tilauksesi vuorokauden- ja kellonajasta riippumatta nopeasti ja helposti suoraan tilausjärjestelmäämme. 
Järjestelmässä on mm. hintalaskuri, josta voit helposti katsoa päivän litrahinnan, tilauksen arvon sekä jakaa maksun vaikka useampiin eriin.

Järjestelmässä kaytetään tilaajan vahvaa tunnistautumista pankkitunuksilla tai mobiilivarmenteella.

Järjestelmään jätetyistä tilauksista saat vahvistuksen sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion. Jos vahvistusta ei löydy varmistathan soittamalla tai sähköpostilla, että tilaus on tullut perille 0800-121316 tai oljymyynti.hameenmaa@sok.fi.

Iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavan arkipäivän tilauksina. Tilauksen yhteydessä heti maksetut sekä S-Business-tilaukset etenevät toimitukseen automaattisesti.

Lämmitysöljyn minimitilausmäärä on 1000 litraa. Dieselille minimitilausmäärä on 2000 litraa. Diesel tilauksessa ei voi käyttää täyteen-pyyntöä. Lämmitysöljyt soveltuvat myös moottorikäyttöön.
Lämmitysöljyä on aina tilattavissa kesä- tai talvilaatua. Talvilaatua tarvitaan, jos öljy joutuu alttiiksi kovalle pakkaselle.
Kesälaatu POK on pakkasenkestoltaan -3 / -8, kesäaikaan 0 /-5 ja talvilaatu POT on -25 / -35.
Laatujen sekoittamista ei suositella.

Litrahinta on sama kaikille määrille ja sisältää rahdin sekä arvonlisäveron (alv 24%).

Öljy toimitetaan noin viikon sisällä siitä, kun tilaus on lkäsitelty meillä (pääsääntöisesti arkisin klo 8-16). Arkipyhät, huonot keliolosuhteen sekä tilausruuhka saattavat pidentää toimitusaikaa. Viikonloppuisin ja arkipyhinä tehdyt tilaukset lähtevät eteenpäin seuraavana arkipäivänä. Kelirikko saattaa estää toimituksen kokonaan.

Noin vuorokausi ennen toimitusta tulee tekstiviesti-ilmoitus toimituksen saapumisesta.
Maanantain toimituksista viesti saattaa tulla jo perjantaina. Myös toimituksen peruuntumisesta tulee viesti.
Jos asiakastiedoissa on sähköpostiosoite, myös siihen tulee viesti toimituksesta sekä sähköinen kuormakirja.
Sähköpostissa oleva kellonaika-arvio on automaattisen järjestelmän luoma laskennallinen aika ja se voi poiketa todellisuudesta useita tunteja suuntaan tai toiseen.

Turhasta käynnistä veloitetaan kustannusten mukainen maksu, joka on yleensä noin 55€.

Maksuehto on 14 pv netto tai korkeintaan 5 kuukausierässä. Erissä maksettaessa veloitetaan laskutuslisä 4,20 € / erä. Vanhan ja uuden tilaukset maksuerät eivät saa mennä päällekäin. Yrityksille aina vain kertamaksulla.

Uutta öljyä tilattaessa samaan kohteeseen vanhojen osamaksuerien tulee olla maksettuna ennen uusia laskuja.

Yrityksille myydään vain kertamaksulla, eikä osto kerrytä bonusta. Yritysasiakkaat voivat maksaa tilauksen suoraan S-Business kortilla, jolloin tilaus lähtee eteenpäin automaattisesti päivästä ja kellonajasta riippumatta.

Katso myös kohta "Toimitusehdot"

Bonus kertyy koko öljyostosta (poislukien lisämaksut kuten laskutus, pientoimitus, hätätoimitus, turha käynti yms. -lisät). 
Bonus kirjataan kerralla, pääsääntöisesti öljyn toimituskuukaudelle, vaikka maksu maksettaisiin erissä. Kuukauden lopussa toimituettujen tilausten bonukset saattavat siirtyä seuraavalle kuukaudelle.

Tuplabonus ei vaikuta öljystä saatavaan bonukseen, se kertyy aina normaalitaulukon mukaan maksimi 5%.
Katso Hämeenmaan bonustaulukko tästä.

Ennen tilaamista katso ohje turvalliseen öljytoimitukseen tästä.

Huomioithan, että säiliöauto on painava ja tarvitsee runsaasti tilaa. Vetoauto (nuppi) painaa täydessä kuormassa jopa 35 tonnia, tyhjänäkin yli 13 tonnia. Vetoauton mitat ovan suunnilleen seuraavat: korkeus on 3,6 metriä, leveys 2,55 metriä ja pituus 12 metriä. Auton kääntösäde on noin 13 metriä.

Katso lisätietoja öljysäiliön omistajille ja haltijoille Lahden Ammattikorkeakoulun oppaasta täältä.